Välkommen Strömsholms Sadelmakeri! 

Vi är en ridsportbutik belägen i hjärtat av Strömsholm!
Hos oss finner du det senaste för häst och ryttare och vi är återförsäljare av flera kända märken och här hittar du det mesta för din satsning inom häst! 
Vi erbjuder personlig stövelmåttning. Har ett stort utbud av sadlar, både nya och begagnade. Tveka inte att kontakta oss om du är i sadeltankar. 

STÖVLAR

Boka gratis stövelprovning hos oss !


För att vi skall kunna ge dig bästa service så erbjuder vi personlig stövelprovning Låt oss hjälpa dig hitta dina drömstövlar! För att boka tid till en stövelprovning mailar du oss på info@stromsholmssadelmakeri.se så hittar vi en tid som passar. Vi har flertalet modeller av både hopp och dressyrstövlar. Vill du designa din egen stövel hjälper vi dig och visar alternativ så du verkligen får den stöveln du drömt om.

Lämna in din sadel till försäljning!

Får du inte din sadel såld? Trött på oseriösa spekulanter? Vi hjälper dig!

Vi har hög efterfrågan på begagnade sadlar och många kunder som bokar sadelutprovningar. Din sadel får mycket exponering både i butik och på hemsida. Vi erbjuder våra kunder avbetalning via Klarna vilket gör att fler har möjlighet att köpa sadel.


Märken som är populära hos oss; Equipe, CWD, Bruno Delgrange (hopp), Butet, Antares, Amerigo, Prestige, Knights och Lippo.
Även andra märken av intresse beroende på förfrågan av kunder.


Du behöver inte göra något - vi sköter hela försäljningen!
Hos oss lämnar du tryggt in din sadel till försäljning. Vi tar en provison på 20% (lägst 2500kr). Sadeln blir genomgången av sadelutprovare och sadelmakare. Du kan skicka sadeln eller lämna den direkt i butik. Efter att sadeln blir såld har du pengarna efter ca 30 dagar.

Kontakta oss för mer information så hjälper vi dig!

Sadelutprovare i butiken

OBS! Just nu så har vi inte tillgång till vår sadelutprovare Gudrun i butiken. Håll ut! Hon är snart tillbaka.

Sadelprovning

Boka tid med vår sadelprovare för att hitta just den sadel som passar både din häst och dig som ryttare eller kolla av om din befintliga sadel fortfarande ligger bra.
Vi har ett brett urval av många hopp och dressyrsadlar, både begagnade och nya. Vi arbetar med flera olika märken och har bred kunskap och erfarenhet av många olika ryggar.

Vår sadelprovare prövar ut vid butiken i Strömsholm. Här finns både ridhus och ridbanor att tillgå.


Sadelprovning


Sadeltjänster

Vi erbjuder ett flertalet olika sadeltjänster. Allt från omstoppning till värdering. 
Läs mer om dessa här tjänster nedan.

Sadeltjänster

SADELTIPS

Sofie Burmans Favoriter

Vi är stolta över att ha Sofie Burman som en av våra teamryttare!
Sofie är en stjärna både i sadeln och på sina sociala medier. För Sofie är kärleken till djuren minst lika viktigt som att få hoppa högt. Med andra ord en flitig förebild inom ridsporten!

Shoppa hennes favoritprodukter idag!


Click and Shop

Melissa Fröhlich Favoriter

Melissa är redan ett etablerat namn inom ridsporten trots sin unga ålder. Hon är ett riktigt energiknippe som brinner för att rida och utvecklas. Hon driver sin instagram och youtubekanal med bravur och vi är jätteglada över att få ha henne i vårt team!

Shoppa hennes favoritprodukter idag!

Click and Shop

INSTAGRAM @stromsholmssadelmakeri

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.