Välkommen Strömsholms Sadelmakeri! 

Vi är en ridsportbutik belägen i hjärtat av Strömsholm!
Hos oss finner du det senaste för häst och ryttare och vi är återförsäljare av flera kända märken och här hittar du det mesta för din satsning inom häst! 
Vi erbjuder personlig stövelmåttning. Har ett stort utbud av sadlar, både nya och begagnade. Tveka inte att kontakta oss om du är i sadeltankar. Förlängt Öppet Köp 
10 Januari

* Gäller ordinariepriser och lagerförda varor

Boka personlig stövelprovning


För att vi skall kunna ge dig bästa service så erbjuder vi personlig, gratis stövelprovning Låt oss hjälpa dig hitta dina drömstövlar! För att boka tid till en stövelprovning mailar du oss på info@stromsholmssadelmakeri.se så hittar vi en tid som passar. Vi har flertalet modeller av både hopp och dressyrstövlar. Vill du designa din egen stövel hjälper vi dig och visar alternativ så du verkligen får den stöveln du drömt om.

STÖVLAR

Lämna in din sadel till försäljning!

Får du inte din sadel såld? Trött på oseriösa spekulanter? Vi hjälper dig!

Vi har hög efterfrågan på begagnade sadlar och många kunder som bokar sadelutprovningar. Din sadel får mycket exponering både i butik och på hemsida. Vi erbjuder våra kunder avbetalning via Klarna vilket gör att fler har möjlighet att köpa sadel.


Märken som är populära hos oss; Equipe, CWD, Bruno Delgrange (hopp), Butet, Antares, Amerigo, Prestige, Knights och Lippo.
Även andra märken av intresse beroende på förfrågan av kunder.


Du behöver inte göra något - Vi sköter hela försäljningen!
Hos oss lämnar du tryggt in din sadel till försäljning.  Sadeln blir genomgången av sadelutprovare och sadelmakare. Du kan skicka sadeln eller lämna den direkt i butik.


Kontakta oss för mer information så hjälper vi dig!

SADELTIPS

Sofie Burmans Favoriter

Vi är stolta över att ha Sofie Burman som en av våra teamryttare!
Sofie är en stjärna både i sadeln och på sina sociala medier. För Sofie är kärleken till djuren minst lika viktigt som att få hoppa högt. Med andra ord en flitig förebild inom ridsporten!

Shoppa hennes favoritprodukter idag!


Click and Shop

Melissa Fröhlich Favoriter

Melissa är redan ett etablerat namn inom ridsporten trots sin unga ålder. Hon är ett riktigt energiknippe som brinner för att rida och utvecklas. Hon driver sin instagram och youtubekanal med bravur och vi är jätteglada över att få ha henne i vårt team!

Shoppa hennes favoritprodukter idag!

Click and Shop

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM @stromsholmssadelmakeri

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.