TÄVLINGSSÄSONGEN ÄR I FULL GÅNG

Finns det något roligare än att komma igång och tävla på våren efter hösten och vinterns träningssäsong vart i full gång? Du hittar dom nyaste och trendigaste outfitsen till både dig och hästen hos oss. Det viktigaste för att hålla fokus inför och på tävlingsdagen är att ha struktur och rutiner. Lugn, vi ger våra bästa tips på outfits och tillbehör till före, under och efter tävlingen för att kunna prestera på topp när det väl är dags men också för bästa återhämtning.

FÖR DRESSYRRYTTAREN
I denna kategori hittar du allt inför din tävlingsdag på dressyrbana.

FÖR HOPPRYTTAREN
I denna kategori hittar du allt inför din tävlingsdag på hoppbana.

STÖVLAR - DOM MEST POPULÄRA JUST NU!

PERSONLIG STÖVELPROVNING

För att vi skall kunna ge dig bästa service så erbjuder vi personlig och gratis stövelprovning hos oss. Låt oss hjälpa dig hitta dina drömstövlar! För att boka tid till en stövelprovning mailar du oss på info@stromsholmssadelmakeri.se så hittar vi en tid som passar. Vi har flertalet modeller av både hopp och dressyrstövlar. Vill du designa din egen stövel hjälper vi dig och visar alternativ så du verkligen får den stöveln du drömt om. 


Vi säljer stövlar av märkerna De Niro, Parlanti & Ego7

Lämna in din sadel till försäljning!

Får du inte din sadel såld? Trött på oseriösa spekulanter? Vi hjälper dig!

Vi har hög efterfrågan på begagnade sadlar och många kunder som bokar sadelutprovningar. Din sadel får mycket exponering både i butik och på hemsida. Vi erbjuder våra kunder avbetalning via Klarna vilket gör att fler har möjlighet att köpa sadel.


Märken som är populära hos oss; Equipe, CWD, Bruno Delgrange (hopp), Butet, Antares, Amerigo, Prestige, Knights och Lippo.
Även andra märken av intresse beroende på förfrågan av kunder.


Du behöver inte göra något - Vi sköter hela försäljningen!
Hos oss lämnar du tryggt in din sadel till försäljning.  Sadeln blir genomgången av sadelutprovare och sadelmakare. Du kan skicka sadeln eller lämna den direkt i butik.


Kontakta oss för mer information så hjälper vi dig!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.