KAMPANJ NAF MAGIC

Har du en häst som är känslig, spänd eller med mycket nerv ? Då kan NAF Magic vara något för din häst. Magic är ett väl beprövat tillskott både i forskningssyfte men även av häst och ryttare själva. Många som prövat magic har beskrivit att hästen har fått ett annat lugn och mer koncentration. Magic kan du både ge till ston, valacker och hingstar. Magic har även en lugnade effekt och hjälper många ston som är känsliga i samband med brunst. 

Magic är ett magnesium baserat lugnande tillskott, då det är ett viktigt näringsämne för hästars välmående och roll den har för reglering av nervspänningar. Då magnesium också påverkar muskelspänningen, kan man hos hästar med för lågt intag av magnesium, uppleva att hästen har ett "spänd" rörelseuttryck, vara mer lättretliga eller påvisa brist på självförtroende. Men Magic är så mycket mer än bara magnesium. Den innehåller även en unik sammansättning av örter, noga utvalda för dess erkända egenskaper till stöd för självförtroende och koncentration. Det är denna unika sammansättning av örter och basen av magnesium, som tillsammans ger ett stöd för beteende, muskelavslappning och koncentration. NAF är starkt engagerade i FEI Clean Sport, vilket innebär att produkten är både säker att tävla på (både i Sverige och internationellt) men också att produkten inte producerar någon sedativ (dämpande) påverkan eller effekt.

Har du funderat på att prova magic någon gång men inte tagit dig för eller är du en återkommande magic kund är detta perfekta tillfället att prova magic eller fylla på förrådet. 

Vill du och din häst prestera på top i harmoni rekommenderar vi er att pröva NAF Magic

TÄVLINGSSÄSONGEN ÄR I FULL GÅNG

Finns det något roligare än att komma igång och tävla på våren efter hösten och vinterns träningssäsong vart i full gång? Du hittar dom nyaste och trendigaste outfitsen till både dig och hästen hos oss. Det viktigaste för att hålla fokus inför och på tävlingsdagen är att ha struktur och rutiner. Lugn, vi ger våra bästa tips på outfits och tillbehör till före, under och efter tävlingen för att kunna prestera på topp när det väl är dags men också för bästa återhämtning.

FÖR DRESSYRRYTTAREN
I denna kategori hittar du allt inför din tävlingsdag på dressyrbana.

FÖR HOPPRYTTAREN
I denna kategori hittar du allt inför din tävlingsdag på hoppbana.

STÖVLAR - DOM MEST POPULÄRA JUST NU!

PERSONLIG STÖVELPROVNING

För att vi skall kunna ge dig bästa service så erbjuder vi personlig och gratis stövelprovning hos oss. Låt oss hjälpa dig hitta dina drömstövlar! För att boka tid till en stövelprovning mailar du oss på info@stromsholmssadelmakeri.se så hittar vi en tid som passar. Vi har flertalet modeller av både hopp och dressyrstövlar. Vill du designa din egen stövel hjälper vi dig och visar alternativ så du verkligen får den stöveln du drömt om. 


Vi säljer stövlar av märkerna De Niro, Parlanti & Ego7

Lämna in din sadel till försäljning!

Får du inte din sadel såld? Trött på oseriösa spekulanter? Vi hjälper dig!

Vi har hög efterfrågan på begagnade sadlar och många kunder som bokar sadelutprovningar. Din sadel får mycket exponering både i butik och på hemsida. Vi erbjuder våra kunder avbetalning via Klarna vilket gör att fler har möjlighet att köpa sadel.


Märken som är populära hos oss; Equipe, CWD, Bruno Delgrange (hopp), Butet, Antares, Amerigo, Prestige, Knights och Lippo.
Även andra märken av intresse beroende på förfrågan av kunder.


Du behöver inte göra något - Vi sköter hela försäljningen!
Hos oss lämnar du tryggt in din sadel till försäljning.  Sadeln blir genomgången av sadelutprovare och sadelmakare. Du kan skicka sadeln eller lämna den direkt i butik.


Kontakta oss för mer information så hjälper vi dig!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.